Bezinning

Bezinning en vakantie |

Bezinning | Niet van deze Wereld

Het is tijd voor bezinning, want zie lieve mensen, met het schrijven van de vervolgserie in drie delen, Zusters voorbij zusterliefde, zijn mijn verhalen een beetje opgeraakt. Ik heb behoefte aan inspiratie voor de onderwerpen die me weliswaar dagelijks bezighouden, maar waaraan ik nog niet de juiste woorden heb kunnen toeschrijven. 

Veel is er gebeurd in het jaar 2020 en veel gebeurtenissen staan nog in de wachtrij te popelen teneinde historie te schrijven. Overweldigend allemaal, vind u ook niet? Ik merk dat ik even wat rust en stilte nodig heb om mijn gedachten te ordenen en te luisteren naar wat mijn onderbewuste daarover te vertellen heeft. Daartoe ga ik mij heerlijk nestelen in mijn hangmat, want laat duidelijk zijn, bezinning is een zinvolle tijdsbesteding, maar evengoed is vakantie bedoeld om te genieten

Ik ga mijzelf trakteren op lekkernijen als Limburgse kaas met stroop op roggebrood en vraag de wind er een glaasje rode wijn bij te serveren. En, ik ga weer heerlijk lezen. “De meeste mensen deugen,” kent u dat boek? Geschreven door Rutger Bregman. Ik vind de titel op zich zo’n schone gedachte om te koesteren dat ik het hele boek wil lezen. 

Vanaf oktober mag ik graag mijn overpeinzingen weer verfabelen op Niet van deze Wereld. Ik hoop u daar dan terug te zien. Tot die tijd mensen ga ik u veel geluk toewensen. Blijft u gezond op gezonde afstand opdat een ander ook gezond kan blijven, immers, alle levens doen ertoe en… wees lief voor elkander, want zie, het hart raakt vervuld met de liefde die het een ook ander gunt. 

U allen van harte een fijne zomer toewensend verblijf ik met genoegen,

Dyamos …✍🏼

Dyamos

Het eerste kopje koffie in het ochtendgloren is altijd een tractatie, niet?
De geur van versgemalen koffiebonen, daar kan ik van genieten.

6 gedachten over “Bezinning

  1. Zo is het Niek, dat zijn mijn woorden, maar eerlijk geschreven, ik vind het toch wel een mooie vondst. Ik heb het vakantie vieren vorig jaar voor het eerst uitgeprobeerd en ik moet zeggen, dat is mij aardig bekomen. Evengoed een mooie zomer gewenst.

   Met groet,

   Dyamos

  1. Dank Andrea,

   Voor alles is een tijd en nu is het tijd om te genieten en. wellicht komen nieuwe inzichten mij aanwaaien. Geniet van de zomer !

   Met groet,

   Dyamos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.